fbpx

Webutvikling

Nettsider & nettbutikker
som genererer leads
og salg

Dett gjør vi innenfor webutvikling

Brukeropplevelser i fokus

Som et digital markedsføringsbyrå er ikke vårt hovedfokus på fancy design elementer eller at nettsiden skal ha overveldende tekniske funksjoner. Vi har fokus på det som heter UX-design (User Experience) eller brukeropplevelsen på Norsk.

Vi utvikler unike web løsninger for hver enkelt kunde, på den måten at brukere finner frem og utfører de handlingene som vi har satt som mål.

Enkelt forklart: Vi utvikler nettsider og nettbutikker som er optimalisert for å generere henvendelser og salg. Så enkelt, men likevel vanskelig.

Wordpress og Woocommerce

Vi i ZOCIAL elsker WordPress! Og dette er vår foretrukne nettside system og jobbe med. Hvorfor? WordPress er verdens mest brukte nettside system, det har nærmest ingen begrensninger, våre kunder synes det er enkelt å jobbe i og det er helt optimalt for søkemotor optimalisering.

Når det kommer til nettbutikker har WordPress en godt integrert modul: Woocommerce, som kan installeres på nesten hvilken som helst WordPress løsning. I tillegg finnes det et hav av tilleggsmoduler som kan installeres. Det er både tidsbesparende og kostnadseffektivt.

Optimalisering

I tillegg til utvikling av nye web løsninger bistår vi også med optimalisering av eksisterende. Hvor vi gjør en analyse over hva som er bra i dag og hva som kan forbedres for å øke antall konverteringer. I enkelte tilfeller har vi klart å øke antall salg i nettbutikk med over 40% ved kun enkle grep.

Dette kan også innebære responsivt design for mobil versjon av siden, hastighetsoptimalisering, SEO (Søkemotoroptimalisering) og eller sikkerhet.

Integrasjoner

Om ønsket integrasjon, tilleggsmodul eller funksjon ikke finnes, så utvikler vi de. Har du en fysisk butikk og ønsker å starte nettbutikk? Da kan vi utvikle integrasjon mot ditt eksisterende CRM system, kassesystem, varelager, regnskapssystem, leverandør lager eller frakt system. Slike integrasjoner er både tidsbesparende og rigget for vekst.

null

Nesfjellet & Hotell Nesbyen

NETTSIDE PRODUKSJON

null

Låssenteret avd. Glass & Låsservice

UTVIKLING AV NY NETTSIDE

null

Solstein AS

NETTSIDE PRODUKSJON

null

Klar Kompetanse

UTVIKLING AV NY NETTSIDE

Verji kryptert kommunikasjon

Verji

NETTSIDE PRODUKSJON & DRIFT

null

Garvik Gruppen

NETTSIDE PRODUKSJON

null

HighComp

UTVIKLING AV NY NETTSIDE

null

Miko Marine

UTVIKLING AV NETTSIDE

Ofte stilte spørsmål

Alle nettsider/nettbutikker som vi designer og utvikler er skreddersydd til hver enkelt kunde, deres målgruppe og hva de ønsker å oppnå. Med det sagt så har vi ingen fast pris eller ferdig mal. Pris blir derfor beregnet ut i fra estimert timebruk på hvert enkelt prosjekt.

Tidsbruk på produksjon av en nettside ligger i de fleste tilfeller mellom 3-6 uker, men det kommer i stor grad an på hva du som kunde skal ha. Ofte kommer det også an på hvor kjapt kunden kan ha klar innhold som tekster og bilder som skal inn på siden. Men vi gir alltid estimert leveringstid med i våre tilbud.

JA! Og det må vær en stor forutsetning når en velge å få utviklet en ny nettside, nettopp at det skal være enkelt å redigere innhold selv.

Når vi utvikler en nettside eller nettbutikk så er det du som kunde som eier den når den er ferdig levert og betalt. Da står du fritt til å velge om du vil fortsette å bruke oss, noen andre eller drifte den selv. Men uansett hvilken nettside en har så må den ha en webserver som holder den aktiv på nett, dette kalles hosting. Zocial er forhandler av Syse på disse tjenestene og kan derfor tilby Norges beste hosting, suppert og VSO (Vedlikehold, sikkerhet og oppdatering) til en fornuftig pris. Men du står fritt til å velge hosting leverandør selv.

Zocial jobber med forskjellige bedrifter i mange ulike bransjer. Alt i fra enkeltmanns- foretak til store firmaer med flere hundre ansatte. Felles nevneren for alle er at de er kvalitetsbeviste og ser verdien av å gjøre de rette markedsføringstiltakene digitalt. Skal en kun ha en billigst mulig nettside uten noe mål og mening, er nok ikke vi den rette samarbeidspartneren for deg.

Ja, vi har ingen problem med å hoppe inn i en eksisterende webløsning. Det vi ofte starter med da er å ta en analyse av hva som er bra og hva som har forbedringspotensial og ut i fra det lager en rapport som vi går gjennom med deg som kunde. Andre ganger så trenger en kun hjelp med oppdateringer eller utvikling av ny funksjonalitet.

Sosiale medier

Vi utfører resultatbaserte kampanjer og annonser i sosiale medier. Ved å spisse målgruppen og fortløpende analysere dine resultater, kan vi sørge for at du får flest mulig salg/henvendelser/oppmerksomhet igjen for dine investeringer.

Google tjenester

Vi hjelper deg med å sikre topp plassering på bestemte søkeord i Google. Både i form av betalt annonsering (Adwords) og Søkemotoroptimalisering (Organisk). I tillegg til shopping, banner, video annonsering og analysering av dine digital aktiviteter.