fbpx

Solstein

UTVIKLING AV NY NETTSIDE

Solstein er en arbeidsmarkedsbedrift som på vegne av NAV tilrettelegger for Varig tilrettelagt arbeid i Karmøy Kommune. Gjennom tre ulike avdelinger hjelper de mennesker å navigere mot nye mål ved å tilby arbeidsplasser med mange forskjellige arbeidsoppgaver og ulike utfordringer.

En nettside – to mål

Vi fikk i oppdrag av Solstein å designe og utvikle en nettside som både representerer Solstein som bedrift og arbeidsgiver, og som en plattform til å få inn nye forespørsler og salg på sine produkter og tjenester.

Løsning

Solstein er en fargerik og annerledes bedrift, og det ønsket vi å fremme på nettsiden. Vi har derfor brukt farger og autentiske bilder fra arbeidsplassen som skal gi brukerne en glad-følelse i det de entrer siden. Med høyt fokus på et brukervennlig UX-design, skal det oppleves effektivt og lett å finne frem til det én er ute etter. Dette er blitt gjort ved å blant annet dele de ulike avdelingene inn i tre segmenter; Produksjon, Mat og kafe, og Tjenester, hvor hver av dem har flere underkategorier. Trykker man seg innpå en av disse vil brukeren komme direkte inn på den delen som beskriver den utvalgte tjenesten. Hvert tjenestepunkt har tekst og bilder som beskriver arbeidet og hvilke oppdrag de påtar seg, samt kontaktinfo og henvendelsesskjema som sendes direkte til Solstein via nettsiden.

Nettbutikk med Bamboora betalingsløsning

I tillegg til å tilby tjenester selger Solstein også produkter som egenproduserte trevarer, glasskunst og keramikk. Vi bestemte oss derfor for å utvikle en integrert Woocommerce-nettbutikk løsning i nettsiden, der brukeren enkelt kan betale via Bambooras betalingsløsning. Med Bamboora får man muligheten til å velge mellom med Visa, Mastercard, Vipps, faktura eller delbetaling. Når det gjelder frakt har Solstein per i dag valgt å gå for en klikk&hent funksjon slik at kjøperne må hente varene fysisk i deres lokaler på Vea. Med tiden vil det likevel være mulig å legge til flere fraktløsninger etter ønsker.

BESØK SOLSTEIN.NO