Personvernerklæring

Personvern og informasjonskapsler

Zocial’s personvernerklæring gir deg informasjon om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger via http://323294-www.web.tornado-node.net.

Når du bruker zocial.no samler vi inn opplysninger om hvordan du bruker nettside vår for å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Zocial AS er behandlingsansvarlig. Det betyr at Zocial AS er ansvarlig for den bruken av personopplysninger som samles inn ved bruk av zocial.no. Vår bruk av personopplysninger skal skje i tråd med personopplysningsloven.

Kontakt informasjon:

Zocial AS
Org nr 999 258 166

Gjerdestykket 52,
4270 Åkrehamn

post@zocial.no
+47 934 71 162
http://323294-www.web.tornado-node.net

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse eller IP-adresse.

Opplysninger om hvordan du bruker zocial.no, anses også som personopplysninger, så lenge de kan knyttes til deg som enkeltperson.

Rettigheter

Alle som spør, har krav på grunnleggende informasjon om behandlingen av personopplysninger i en virksomhet. Denne personvernerklæringen gir deg slik grunnleggende informasjon om bruken av personopplysninger hos zocial.no.

Hvilken informasjon samler vi inn?

Vi samler inn opplysninger som du selv oppgir til oss, og enkelte opplysninger om hvordan du bruker zocial.no.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics og Facebook Pixel til å produsere statistikk ved å innhente IP- adressen til din og andre brukeres dataenheter. Gjennom registrering av IP-adressen lagrer verktøyet informasjon om hvilke sider du som bruker besøker og hvor lenge. Det registreres også hvilke nettsider brukerne kommer fra og hvilke nettlesere brukeren benytter.

Hva brukes informasjonen til og hvor lenge lagres den?

Zocial registrerer og analyserer opplysninger gjennom Google Analytics og Facebook Pixel for å forstå hvilket behov og interesser brukerne av zocial.no har. Google Analytics analyserer opplysninger om bruken av nettstedet, analyserer disse og lager statistikk for at Zocial skal kunne gi brukerne en bedre opplevelse av nettstedet.

Facebook Pixel lagrer opplysninger om bruken av nettsiden og hvem som bruker nettsiden. Denne informasjonen kan i ettertid bli brukt i digital markedsføring i inntil 10 dager etter sist besøk. Les Facebook Business retninglinjer for personvern her.

IP-adressen som samles inn med Google Analytics behandles i avidentifisert form, anonymiseres etter kort tid. IP-adressen din anonymiseres før den overføres til Googles servere i USA, slik at de ikke kan identifisere deg som enkeltbruker.

Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Informasjonskapsler (cookies)

Ved å bruke zocial.no samtykker du til at vi lagrer informasjonskapsler lokalt i din nettleser.

Slik går du frem for å slette informasjonskapsler i ulike nettlesere og begrense lagringen av besøksdata. Den nøyaktige fremgangsmåten avhenger av enheten din og hvilken nettleser du bruker.

De fleste nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Dette kan føre til at zocial.no ikke fungerer optimalt. De samme innstillingene lar deg vanligvis velge hvilke nettsteder du tillater informasjonskapsler fra, inkludert tredjeparter som er tilknyttet nettsidene. Du kan også be om å bli varslet hver gang en ny informasjonskapsel blir lagret.

Du kan reservere deg mot at dine besøk registreres i Google Analytics ved å installere et tillegg i nettleseren din. Det gjør du ved å laste ned Opt-out Browser Add-on.