fbpx

Garvik Gruppen

UTVIKLING AV NY NETTSIDE

Garvik Gruppen er et av Haugalandets ledende byggefirma- og entreprenørselskaper. Med over 40 års solid erfaring i bransjen, bygger de alt fra eneboliger til større leilighetsprosjekter i nærområdet.

En brukervennlig nettside som øker antall kundehenvendelser

Første bud da Garvik ble kunde av oss var å ta en komplett analyse av tidligere markedsføring, nettside, rapporter og statistikker. Ut i fra dette så vi blant annet at Garviks nettside ville trenge en oppgradering dersom de skulle nå målet om å øke henvendelser.

Utfordring

Uavhengig av hvor gode annonser man har, må man huske på at nettsiden ofte er et av det mest avgjørende kontaktpunktet i kundereisen. I Garviks tilfelle var utfordringen å forme en nettside som gjorde at flere potensielle kunder fattet interesse av innholdet, og til slutt utførte ønsket handling.

Løsning

Garviks signaturboliger er moderne og eksklusive. Målet med nettsiden har derfor vært å skape et unikt design som står i stil med Garviks visjoner, og som «fanger» inn potensielle kunder. Nettsiden er responsiv, og med et stort fokus på teknisk SEO og UX-design – både funksjonelt og brukervennlig. Den svarte bakgrunnen er heller ingen tilfeldighet. Svart skaper kontraster mellom tekst og bilder, og gjør det mer behagelig for potensielle kunder å lese- og scrolle gjennom sidene. I tillegg til menyen, er det også lagt inn lenker som strategisk guider kunden gjennom nettsiden, samt «call-to-action»-knapper som gjør det enklere for potensielle kunder å ta kontakt når de ser noe de liker. For eksisterende kunder har vi utviklet et kundesystem slik at alle reklamasjoner og tilbakemeldinger sendes inn og registreres i en egen database for effektiv kundeoppfølging. Vi har også opprettet egne maler for prosjektsider der hvert enkelt prosjekt ligger inne i en og samme webløsning, huskataloger fra Mesterhus og Garvikhus, og landingssider for kampanjer.

Topp 3 plassering ved bruk av SEO og innholdsmarkedsføring

Søkemotoroptimalisering har stor betydning for hvorvidt nettsiden vil dukke opp i organiske søk. Ved å utføre en søkeordanalyse, implementering av søkeord, teknisk SEO og optimalisere hastigheten på nettsiden har vi lagt et godt grunnlag for nettsidens SEO. Videre har vi også skrevet og implementert flere innholdssaker og boligreportasjer som både har vært en stor hit for merkevarebyggingen, og ikke minst for søkemotoroptimaliseringen. Samlet har dette plassert Garvik på en topp 3 plassering på de fem mest populære søkeordene de ønsket å være synlige på lokalt.

BESØK GARVIKGRUPPEN.NO