fbpx

Nesfjellet & Hotell Nesbyen

UTVIKLING AV NY NETTSIDER

Nesfjellet er en helårsdestinasjon med vinter- og sommeraktiviteter nær Nesbyen, kun 2 timer kjøretur fra Oslo. I tillegg til å ha et skiresort, golfanlegg og utvikling av fritidseiendoms, drifter de også to hoteller; blant annet Hotell Nesbyen, som er et sjarmerende og familievennlig hotell i hjertet av Nesbyen.

En nettside som får frem hele destinasjonen

Med store planer om å bygge opp en helhetlig reisedestinasjon, fikk vi i oppdrag å utvikle en brukervennlig nettside som skulle fremstille alt den voksende destinasjonen Nesfjellet har å tilby. Dette inkluderte aktiviteter, overnatting, fritidseiendommer og ulike tilbud i løpet av året. Vi fikk også i oppdrag å utvikle en egen nettside for Hotell Nesbyen.

Utfordring

Å få inn en hel destinasjon med flere vidt forskjellige vinter- og sommeraktiviteter på en og samme nettside, og som samtidig skal lede til salg av både skikort og utstyr, overnattinger og hytteeiendommer kan være en utfordring i seg selv. For å få til dette kreves det en struktur som tar hensyn til at alle relevante målgrupper, og at både potensielle kunder og ansatte internt finner frem på nettsiden.

Fokus

Hovedpoenget i UX-design er å sørge for brukervennlighet, og at produktet tilfredsstiller sluttbrukerens behov. For oss var det derfor viktig å bygge en engasjerende og dynamisk nettside som guider brukeren gjennom fra A til Å, med all informasjon de trenger bare et tastetrykk unna. Hver side består av CTA-funksjoner og kontaktpunkter som oppfordrer brukerne til å enten trykke seg videre på hurtiglenker eller kasse, eller henvende seg direkte til Nesfjellet via. telefon, e-post eller kontaktskjema. Trykker man seg videre til f.eks. Hotell Nesbyen, har vi laget en sømløs overgang med samme rammeverk og profil etter Nesfjellets ønske om en rød tråd i alt de leverer. Vi har også laget et klart skille mellom sommer og vinter, der nettsiden oppdateres etter sesong. Internt har vi satt opp en backend løsning som gjør det effektivt og brukervennlig for Nesfjellets ansatte å lage og redigere innhold selv.

Unik, levende og flerspråklig

I utviklingen har vi lagt vekt på oppbygging, fargebruk, fonter og størrelser, i tillegg til unike funksjoner som for eksempel levende innhold og bilder, og automatisk avspilling av videoer når man drar musen over. Både Nesfjellet og Hotell Nesbyens nettside er flerspråklig, med norsk og engelsk oversettelse.

BESØK NESFJELLET.NO
BESØK HOTELLNESBYEN.NO