fbpx

Klar Kompetanse

UTVIKLING AV NY NETTSIDE

Klar Kompetanse har laget en app for folk med minoritetsspråklig bakgrunn som skal inn i arbeidslivet. Denne fungerer som en læringsressurs for elever, lærlinger og ansatte, og gir en spesifikk, tilpasset og målrettet opplæring i det norske fagspråket.

Nettside og nettbutikk i ett

Vi fikk i oppdrag av Klar Kompetanse å lage en moderne og brukervennlig nettside der målet var å informere om- og oppfordre til å laste ned KLAR Appen. I senere tid har vi også implementert en nettbutikk for ressursbanken, hvor en har mulighet for å kjøpe div. læringsdokumenter.

Utfordring

I prosessen har vi måtte tatt hensyn til flere målgrupper; Skole, Nav, og bedrifter i ulike sektorer, i tillegg studenter med minoritetsspråklig bakgrunn.

Fokus

Dersom en nettside skal øke konverteringer avhenger det hele av et funksjonelt og brukervennlig design. Siden Klar Kompetanse har flere målgrupper, har UX-design vært en viktig del for å nå sluttbrukerens behov. Fokuset vårt har derfor vært å bygge opp nettsiden på en måte som er enkel å forstå for alle, og at all tekst, bilde og annet innhold samhandler på en slik måte at brukeren har lyst til å samhandle. Mens forsiden og kategorien «skole» for det meste omhandler appen, har vi også designet undersider for mer info om selskapet, og de andre tjenestene/produktene som «kurs» og «ressursbank». I ressursbanken finner du en samling av nettressurser for undervisning og læring av norsk fagspråk som kan lastes ned via engangskjøp eller abonnement. Som abonnent kan én logge inn gjennom brukerportalen og da få alle PDF’er fra ressursbanken tilgjengelig. Nettsiden er bygget i WordPress, og er tilpasset til alle flater på mobil, nettbrett og desktop.

BESØK KLARKOMPETANSE.NO