fbpx
ANALYSE
Virksomheter som satser digitalt har behov for presis og tidsriktig sporing av trafikk og atferd i deres digitale kanaler. Google Analytics og andre sporingsverktøy er helt sentrale tjenester for å vite hvordan dine kunder oppfatter deg, og hvilke tiltak en kan gjøre for å forbedre resultatene på din nettside, nettbutikk, sosiale medier eller digitale kampanjer.
RAPPORT
Et punkt som mange i mediebransjen ofte glemmer, men som kanskje er vår viktigste oppgave. Det er å ta ut statistikk og fortelle deg som kunde hvordan dine digitale tiltak presterer fortløpende. Hva du har fått igjen? Og hva vi har gjort for å forbedre resultatene?
SEO
Enten man trenger nye sko eller en rørlegger, svært mange behov starter med et Google søk. Sørg for at du blir funnet når noen leter etter dine produkter eller tjenester.

Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å gjøre din nettside synlig, og helst mer synlig en dine konkurrenter i søkemotorer som Google. Vi hjelper deg med over 200 faktorer som avgjør hvilke sider som får rangere øverst i søkeresultatet.