fbpx

Se Zocials nye kontoravdeling – Pusset opp på bare tre uker

Blogg

– Vi er veldig fornøyde med innsatsen og hvordan det har blitt, sier daglig leder Glenn Helge Kvilhaugsvik om det oppgraderte lokalet på Oasen Storsenter.

I sommerferien bestemte Kvilhaugsvik og de ansatte i Zocial seg for å pusse opp firmaets kontoravdeling. Med en god dose egeninnsats tok store deler av oppussingen knappe tre uker å fullføre. Nå gjenstår det bare småting før lokalene står helt ferdig.

– Oppussingen skjedde veldig spontant. Vi fant ut at vi ville oppgradere de gamle lokalene tidligere i sommer, så ting skjer fort når vi plutselig kommer på noe nytt, sier Kvilhaugsvik.

Årsaken til oppussingen var at Kvilhaugsvik lenge hadde ment at de gamle kontorlokalene var utdaterte, og at de ikke sto i stil med det firmaet ønsker å bli assosiert med. Han legger heller ikke skjul på at den nye kontoravdelingen potensielt kan romme flere ansatte i fremtiden.

Tar utgangspunkt i profilfargene

Helt siden Zocial flyttet inn i lokalene på Oasen har selskapet delt kontorlandskap. Nå er landskapet delt i to, og de fargerike elementene i interiøret er byttet ut med selskapets egne fargeprofiler. De hvite veggene har de malt i en matt, svart farge som står i stil med den gullfargede logoen.

– Vi valgte å trekke inn fargene og elementene fra den grafiske profilen for å skape en helhet i uttrykket. For eksempel har vi sjakkbrettet på bordet som en assosiasjon til logoen vår som er formet som en sjakkbrikke. Denne valgte vi å hente ut fordi den symboliserer strategi og har en sentral rolle i selskapet.

Det er med andre ord ingenting som er overlatt til tilfeldighetene i den nyoppussede kontoravdelingen. Her kombineres gullfargede dekorasjoner sammen med brunt skinn, trestrukturer, svart metall og grønne plantevegger.

– Fargene og materialene vi har brukt er ikke bare tidløse og moderne, det fremhever også det vi ønsker å bli assosiert med – som er eksklusivitet og kvalitet til kunden, forteller Kvilhaugsvik.

Fått hjelp av lokale firmaer

Selv om det meste av arbeidet er utført av Kvilhaugsvik og de ansatte selv, har de fått god hjelp fra lokale firmaer.

– Signatur Bygg hjalp oss å sette opp skillevegg og ny kontordel, og Tonjer skilt og dekor har hjulpet oss å legge folie på vinduene og logo på veggen. På sikt vil vi også sette opp en spilevegg mellom kontorsonen og sofaene, og etter hvert lage større plass til kontordeler dersom vi velger å ansette flere.

Et godt arbeidsmiljø

Kvilhaugsvik forteller at både han og de ansatte trives på Oasen, og at de etter oppussingen kjenner på en større arbeidsglede som både har økt konsentrasjon og kreativiteten i arbeidsmiljøet.

– Vi hadde jo faktisk som alternativ å flytte inn i nye lokaler et annet sted, men så trives vi så godt her på Oasen. Vi har et inkluderende arbeidsmiljø sammen med de andre som sitter rundt her, og det verdsetter vi høyt. I tillegg er vi veldig fornøyde med lokasjonen som ligger imellom alt. Det er mye mer lettvint å komme seg rundt i kundemøter herfra enn hvis man hadde hatt kontor for eksempel i sentrum eller på øysiden av Karmøy.