fbpx

Zocial er kåret til Gasellebedrift 2022

Blogg
Dette indikerer at Zocial er blant de raskest voksende selskapene i Norge med en vekst på 182,90%.

Jeg er i ekstase over at vi endelig klarte det, uttaler daglig leder Glenn Helge Kvilhaugsvik.

Siden 2003 har Dagens Næringsliv og Bisnode Credit arrangert årlige kåringer av landets mest lønnsomme, rasktvoksende bedrifter. Grunnlaget for å komme på gasellelisten beregnes og vurderes på bakgrunn av regnskapene til bedriftene for de fire siste årene.

– Det å bli kåret til Gasellebedrift viser at du er et seriøst selskap med lønnsom drift og god vekst, og det gjenspeiler jo også ofte arbeidet til bedriften. Å få denne anerkjennelsen er en stor fordel i møte med potensielle kunder og samarbeidspartnere som skal vurdere oss som leverandør, og kanskje spesielt i vår bransje, sier Kvilhaugsvik.

Etter en omprofilering i 2017, gikk Zocial fra å være et komplett reklamebyrå til å kun tilby digital markedsføring med webutvikling, sosiale medier og google som tjenesteområder. Dette har resultert i en høyere omsetning, økt lønnsomhet, og ikke minst bedre resultater for våre kunder.

I perioden mellom 2017-2021 har Zocial AS hatt en sammenlagt stigning på 5.480.000 NOK i driftsinntekter, og i 2021 en omsetning på 5.692.000 NOK.

– I 2018 satte jeg et mål om at vi skulle bli Gasellebedrift allerede året etter. Tidsaspektet her var kanskje litt vel hårete, så det klarte vi riktignok ikke. De siste årene har vi likevel stått på og jobbet knallhardt for å oppnå akkurat dette målet, og vi er stolte av å endelig kunne fortelle at vi er blant de mest fremgangsrike bedriftene i Norge.

Fornøyd med innsatsen er Kvilhaugsvik tydelig i hvilke mål han ønsker å sette for selskapet videre.

– Vi stopper ikke opp her. Jeg er en stor tilhenger av å sette mål og jobbe deretter. Når én vet hva én jobber mot holder man seg fokusert, og man gjør smartere valg som bidrar til å oppnå målet. Fortsetter vi i dette tempoet har vi nok greie muligheter til å hanke inn enda flere gaselleutmerkelser innen de neste to årene, avslutter han.

Les mer om utmerkelsen vår på https://www.dn.no/gaselle/999258166

Saken er også omtalt i Karmøynytt, Næringsforeningen Haugalandet og Åkrehamn Vekst