fbpx

Bli kjent med Zocial’s nye markedsrådgiver og innholdsprodusent!

Blogg

Ingrid Elise F. Eriksen (25) fra Skudeneshavn er Zocials nyeste tilskudd. Etter å ha fullført bachelor i Markedsføringsledelse ved Handelshøyskolen BI Campus Bergen, flyttet hun tilbake til hjemstedet sitt i jakten på drømmejobben.

Bakgrunn

Ingrid har fra tidlig av interessert seg for visuell kommunikasjon og markedskommunikasjon. Og da hun ved siden av deltidsjobben i morens klesbutikk begynte på Medier & Kommunikasjon-linjen ved Åkrehamn VGS, tok det ikke lang tid før hun visste hvilken karrierevei hun ville gå.

Etter å ha fullført videregående, flyttet hun til Bergen for å studere markedsføring. Gjennom studieperioden fikk hun et innblikk i hvordan den moderne forbruker tenker, og hva som skal til for at en bedrift skal lykkes i dag.

«Som markedsføringsstudent lærte jeg hvordan jeg kunne bistå bedrifter med å oppnå vekst ved å treffe de riktige målgruppene med det riktige budskapet, og hvordan man gjennom markedsanalyser får vite nøyaktig hvor og hvordan man burde selge sine produkter og tjenester.»

Da hun etter fullførte studier flyttet hjem igjen, skaffet hun seg jobb i en interiørbutikk hvor hun ble bedre kjent med den daglige driften av både fysisk butikk og nettbutikk. Et år senere fikk hun jobb som innholdsmarkedsfører og redaktør i magasinene Vi Bygger Nytt og Jobb & Næring, før hun nylig søkte nye utfordringer og ble en del av Zocial-staben.

«Å være en del av Zocial har vært utrolig spennende frem til nå, og som nyutdannet er det veldig kjekt å få bli med inn i et prisvinnende fagmiljø hvor jeg har muligheten til å videreutvikle meg innen digital markedsføring og prosjektledelse. Jeg gleder meg til å samarbeide med kundene og kunne skape verdi for bedriftene og prosjektene de står med.»

Hobbybonde

Til manges forbauselse trives Ingrid best sammen med dyrene på gården til «svigers». Her hjelper hun til med både stort og smått – noe som naturlig nok også innebærer ansvar for gårdens sosiale medier. Som foto- og markedsføringsentusiasten hun er, deler hun og de andre på gården jevnlige oppdateringer av dyrene, gårdsutsalget og arbeidet bak gårdsdriften.

Arbeidsoppgaver

Hos Zocial vil Ingrid fungere som en markedsrådgiver og prosjektleder for eksisterende og potensielle kunder, og gjennom digitale markedsstrategier hjelpe kundene å nå sine bestemte mål. I tillegg vil hun bidra til produksjon av markedsføring og skape fengende innhold for både kunder og Zocial.

…. Kanskje du eller din bedrift trenger hjelp med markedsføring? Da kan du kontakte Ingrid for et uforpliktende tilbud her.