fbpx

LEDIG STILLING: WEBDESIGNER / UTVIKLER

Blogg

Elsker du å jobbe med WordPress og bygge nettsider / nettbutikker som igjen skaper mer verdi for kunden? Da er du personen vi leter etter!

ZOCIAL er i sterk vekst og har svært økende oppdragsmengde innen produksjon, drift og optimalisering av nettsider og nettbutikker. I den forbindelse ser vi et sterkt behov for å styrke vårt team med en Webdesigner og eller Webutvikler som har godt kjennskap til WordPress.

Om ZOCIAL

ZOCIAL er spesialisert innen digital markedsføring, hvor vårt mål er å være best på de tjenestene vi leverer. Vår drift er basert på godt rykte og kundene gir oss honnør for å være brutalt ærlige. Vi er et lite selskap med dedikerte medarbeidere som har et lidenskap forhold til det vi leverer.
Med kontor på Karmøy og i Haugesund jobber vi med kunder over hele landet, hvor vi leverer tjenester innenfor Web produksjon, Sosiale medier og Google.

Om stillingen

90% av alle nettsider og nettbutikker som vi produserer og drifter bruker WordPress. Det er derfor viktig for oss at du har god erfaring med webdesign / webutvikling men også godt kjennskap til WordPress, hvor vi har en godt etablert struktur vi jobber etter. Du vil bli inkludert i vårt team med hvor vi jobber sammen om å utvikle de beste løsningene for våre kunder.

Arbeidsoppgaver

 • Planlegging og design av nye webløsninger sammen i team
 • Produksjon og oppsett av nye nettsider og nettbutikker
 • Drift
 • Legge til nye funksjoner eller endringer
 • Testing og optimalisering

Om deg

Du har god erfaring fra webdesign og eller webutvikling fra før, med referanser å vise til. Godt kjennskap til WordPress, men trenger ikke være ekspert, det vil du bli etterhvert. En positiv personlighet hvor en alltid ser løsninger istedenfor problemer. Selvstendig, effektiv, og ikke minst lidenskap for jobben din!

Hva ZOCIAL tilbyr deg

 • Et godt arbeid- og fagmiljø
 • Utvikle kompetanse
 • Kjekke kunder og arbeidsoppgaver
 • En sentral rolle med stor påvirkning i selskapet
 • Fleksible arbeidstider
 • Mulighet for hjemmekontor eller felles kontor sentralt på Oasen Storsenter
 • 100% stilling med konkurransedyktige lønnsbetingelser

Send søknad

Ønsker du mer informasjon om stillingen? Ta kontakt med daglig leder Glenn Helge Kvilhaugsvik på telefon 934 71 162 eller epost gh@zocial.no.

Er du klar for å søke? Send din søknad til gh@zocial.no.

Søknader og forespørsler behandles konfidensielt.
Søknadsfrist: 28. desember.