fbpx

GÅR INN PÅ EIERSIDEN OG SOM SAMARBEIDSPARTNER I DHR SAGA

Blogg

DHR Saga-teamet bygges ut, nå med betydelig forsterket digital kompetanse. Glenn Helge Kvikhaugsvik (26) har både gått inn på eiersiden og som samarbeidspartner. Han skal dele sine arbeidsuker mellom eget kontor på Åkra og DHR-kontoret på Oasen.

– Det har vært bra å jobbe aleine en periode, men har etter hvert erkjent at det har sine fordeler å ha gode sparringspartnere omkring seg. Valget falt på DHR Saga, som også trengte en forsterkning på mitt spesialfelt. Gjennom firmaet Zocial AS leverer Kvilhaugsvik digital markedsførings tjenester til små og mellomstore bedrifter i hele Norge. Han har spesialisert seg på utvikling av nettbutikker, nettsider, sosiale medier og google. Som en av de få i vår del av landet er han sertifisert partner med både Google og Facebook.
– Han kan også se tilbake på å ha vunnet prisen for Norges beste sosial medie plattform på Kampanjes Sosial Media Days 2013 i Oslo. På den tiden het firmaet RH Multimedia, som samarbeidet med Radio Haugaland. Som etter hvert slo seg sammen med Header AS før han nå bestemte seg for å drive for seg selv med basis i Åkra.

– Du skiftet navn på firmaet rett før ferien?
– Å endre navn på firma igjen var ikke ønskelig, men nødvendig for og kunne bygge egen merkevare og å utvikle firmaet videre. Når firmaet går fra å levere alt innen reklame tjenester til kun å levere digital markedsføring, var Zocial et navn som representerer vår virksomhet mye bedre, svarer Kvilhaugsvik og legger til:
– Skal man levere gode produkter og tjenester i dag, trenger kundene folk med spisskompetanse på hvert innsatsområde. Jeg har valgt å konsentrere meg om digital markedsføring. Hadde jeg spredd meg over hele reklame feltet, hadde jeg ikke blitt skikkelig god i noe, sier han til Jobb&Næring. Derfor ser jeg også på DHR Saga som en god samarbeidspartner for mine kunder. Glenn Helge Kvilhaugsvik er spesielt god på to områder. På fritiden legger han mye tid og energi ned i trening. I mars i år ble han nemlig kåret til Norges 3. sterkeste mann i klassen for under 105 kilo. (Strongman konkurranse).

DHR Saga er særdeles glad for å ha fått Kvilhaugsvik med på laget.
– Det innebærer at vi nå sammen med våre samarbeidspartnere står fram som et komplett byrå og kan levere de aller fleste tjenester som etterspørres i dagens marked.

Ref: www.jogn.no