fbpx

Bygnes Bygg

UTVIKLING AV NETTSIDE

Bygnes Bygg er en lokal forhandler av byggevarer som holder til på Karmøy og i Haugesund. Her tilbyr de stor bredde innen peis og ovn, fliser, baderomsmøbler og uteromsvarer som skifter, granitt og naturstein, og i tillegg befaringstjenester tilknyttet produktene.

En tidløs nettside med forbedret brukeropplevelse

Da vi først startet med markedsføring for Bygnes Bygg hadde de en nettside som hverken var oppdatert, funksjonell eller brukervennlig. En oppdatering av denne ville ha stor betydning for både merkevare og fremtidige salg.

Utfordring

Med flere produktsegmenter innenfor ulike sjangre kan det være utfordrende å lage en oversiktlig og brukervennlig nettside. Dette var også en utfordring for Bygnes Bygg som leverer alt fra peis og ovn, til grus og singel. I tillegg var det flere av produktene som hadde krav fra leverandørene om å ikke kunne selges direkte fra nettbutikken, men som måtte gå gjennom leverandøren selv.

Fokus

Meningen bak oppdateringen var å skape en stilren og moderne WordPress-nettside med responsivt design, som presenterer alle produktområdene til Bygnes Bygg. I og med at hovedproduktene (ovn og peis) har måttet knyttes til leverandørsidene, har vi lagt fokuset over på en sømløs overgang i forbindelse mellom Bygnes Byggs nettside og leverandøren, Varmefag. Dette ble gjort ved å blant annet bruke lignende fargeprofiler og layout, som også komplimenterer Bygnes Byggs egen fargeprofil.

Nettbutikk med integrasjon mot Unimicro

Når det kommer til resten av produktene inneholder områdene som flis og baderom store sortimenter. En kostnadseffektiv og brukervennlig løsning her har vært å plukket ut et bredt utvalg inspirasjonsbilder av bestselgere og de mest populære nyhetene inn på hjemmesiden. Videre lenkes det til leverandørkatalogene hvor kunden får den fulle oversikten over produktene.

Zocial har også utviklet nettbutikk, der salg av uteprodukter går direkte via nettsiden til Bygnes Bygg. Nettbutikken har integrasjon mot deres CRM-system Unimicro, hvor produkter, produktinfo og varelager hentes automatisk og salg blir automatisk videresendt og regnskapsført.

BESØK BYGNESBYGG.NO