fbpx

GPS HELSE

GOOGLE ADS OG SEO

GPS Helse AS endret firmanavn fra Familiekiropraktoren, ekspanderte med ny klinikk og utviklet nye nettsider, alt på veldig kort tid. Her trengte de en digital strategi for å bli synlige og bevisstgjøre eksisterende og nye kunder.

Fra side 24 på Google til topp 5 på alle søk

GPS Helse hadde allerede en eksisterende Adwords konto som ikke ga de resultatene den burde. Vi overtok kontoen og produserte komplett ny søkeord kampanje, og innen kort tid var de synlige på alle de nødvendige søkeordene og termene.

GPS Helse jobber innen et fagområde hvor det er stor konkurranse på de samme søkeordene. Da krever det at annonser, søkeord, negative søkeord og budsjetter er optimalt satt opp for å få en lavest mulig kostnad pr. klikk. Dette krever at vi analyserer og gjør nødvendige endringer over tid.

Med GPS Helse fikk vi ned gjennomsnitt kostnad pr. klikk fra 26kr til 4.88kr!

GPS Helse såg også verdien av og ha en høy SEO score (søkemotoroptimalisering) på sine nettsider. De ønsket å ligge på 1. siden på alle organiske søke (ubetalt) på sine sterkeste fagfelt lokalt. Innen 2 måneder nådde vi dette målet, og vi hadde passert bedrifter som hadde ligget med topp plassering i flere år!